ادویه جات در غذاهای مراکشی استفاده زیادی می شود. اگرچه برخی از ادویه ها هزاران سال است که از طریق اعراب به مراکش وارد می شود، بسیاری از مواد مانند زعفران از تالاوئین، نعناع و زیتون از مکنس، و پرتقال و لیمو از فس، در داخل کشور تولید می شوند و به سطح بین المللی صادر می شوند. ادویه های رایج عبارتند از: دارچین، زیره، زردچوبه، زنجبیل، پاپریکا، گشنیز، زعفران، گرز، میخک، رازیانه، انیسون، جوز هندی، فلفل هندی، شنبلیله، زیره سیاه، فلفل سیاه و کنجد. بیست و هفت ادویه برای مخلوط معروف ادویه مراکشی راس ال هانوت ترکیب می شوند. گیاهان رایج در غذاهای مراکشی شامل نعناع، ​​جعفری، گشنیز، پونه کوهی، نعناع فلفلی، مرزنجوش، گیلاس، مریم گلی و لورل است.
مراکش طیف وسیعی از میوه ها، سبزیجات مدیترانه ای و حتی برخی از میوه های استوایی را تولید می کند. گوشت های رایج شامل گوشت گاو، بز، گوسفند و بره، مرغ و غذاهای دریایی است که به عنوان پایه ای برای غذا استفاده می شود. طعم دهنده های مشخص شامل ترشی لیمو، روغن آرگان، روغن زیتون تصفیه نشده سرد، روغن زیتون تصفیه نشده و میوه های خشک است. همانطور که در غذاهای مدیترانه ای به طور کلی، مواد اصلی شامل گندم است که برای نان و کوسکوس استفاده می شود و روغن زیتون. سومین غذای اصلی دریای مدیترانه، انگور، به عنوان دسر مصرف می شود، اگرچه مقدار مشخصی شراب در این کشور تهیه می شود.
غذای اصلی مراکشی که اکثر مردم با آن آشنا هستند کوسکوس است، غذای لذیذ ملی قدیمی. گوشت گاو متداولترین گوشت قرمز مصرفشده در مراکش است که معمولاً در تاگینه با طیف وسیعی از سبزیجات مصرف میشود. مرغ همچنین معمولاً در تاجین یا بریان استفاده می شود. گوشت بره نیز به شدت مصرف می شود و از آنجایی که نژادهای گوسفند مراکشی بیشتر چربی خود را در دم خود ذخیره می کنند، بره مراکشی طعم تند گوشت بره و گوسفند غربی را ندارد.
معمولاً میوه های فصل به جای دسرهای پخته شده در پایان غذا سرو می شود. یک دسر معمولی کعب الغزل ("شاخ غزال") است که یک شیرینی پر شده با رب بادام و روی آن شکر است. دیگری «حلوا چباکیا» است، خمیر چوب شور سرخ شده، آغشته به عسل و با دانههای کنجد پاشیده میشود. در ماه رمضان خورده می شود . کیک های فاج نارگیلی، "Zucre Coco" نیز محبوب هستند.
mellatweb.com راست چینی و فارسی سازی توسط:
یک وعده ناهار معمولی با یک سری سالاد سرد و گرم شروع می شود و به دنبال آن یک تاگین یا دواز می آید. اغلب، برای یک وعده غذایی رسمی، غذای بره یا مرغ بعدی است، یا کوسکوس با گوشت و سبزیجات. مراکشی ها یا با چنگال، چاقو و قاشق غذا می خورند یا با دست از نان به عنوان ظروف بسته به ظرف سرو شده استفاده می کنند. مصرف گوشت خوک و الکل به دلیل محدودیت های مذهبی غیر معمول است
پاسخغذاهای مراکشی تحت تأثیر تعاملات و تبادلات مراکش با سایر فرهنگ ها و ملل در طول قرن ها قرار گرفته است.[1] غذاهای مراکشی معمولاً ترکیبی از غذاهای بربر، عربی، اندلس و مدیترانه با تأثیرات جزئی اروپایی و کشورهای جنوب صحرا است.
پاسخسالادها شامل سبزیجات خام و پخته میشوند، سالادهای سرد یا گرم سرو میشوند، سالادهای سرد شامل زالوک، مخلوط بادمجان و گوجهفرنگی، و تاکتوکا (مخلوطی از گوجهفرنگی، فلفل سبز دودی، سیر و ادویهها) از ویژگیهای شهرهای تازه و فس است. اطلس سالاد سرد دیگری باکولا یا خوبیزا نام دارد. از برگ های خطمی سرخ شده تشکیل شده است، اما می توان آن را با اسفناج یا آرگولا، با جعفری، گشنیز، لیمو، روغن زیتون و زیتون نیز درست کرد.
پاسخملبورن پایتخت ساحلی ایالت ویکتوریا در جنوب شرقی استرالیا است. در مرکز شهر، توسعه میدان فدراسیون مدرن، با میدانها، بارها، و رستورانها در کنار رودخانه یارا قرار دارد. در منطقه ساوتبانک، محوطه هنری ملبورن محل مرکز هنر ملبورن و گالری ملی ویکتوریا با هنر استرالیایی و بومی است.
پاسخ